Osnovna Škola Sonja Marinkovic

Sonja Marinkovic

Naslovna

OBAVEŠTENJE!

U skladu sa novom odlukom Vlade Republike Srbije u vezi sa merama za sprečavanje i suzbijanje bolesti COVID – 19, obaveštavamo vas o novom načinu realizacije obrazovno-vaspitnog rada od ponedeljka 30.11.2020. godine:

  • Nastava za učenike od 1. do 4. razreda ostvaruje se kroz neposredan obrazovno-vaspitni rad prema izabranom modelu organizacije nastave.
  • Nastava za učenike od 5. do 8. razreda od ponedeljka, 30. novembra 2020. godine realizuje se kao nastava na daljinu. O načinu realizacije nastave na daljinu detaljnije će vas upoznati odeljenjske starešine i predmetni nastavnici.
  • Produženi boravak će, za sada, raditi na uobičajneni način.
  • Prvo polugodište se završava u petak 18. decembra 2020. godine. Drugo polugodište počinje u ponedeljak 18. januara 2021. godine.

Zahvaljujemo na razumevanju i želimo vam da ostanete zdravi i bezbedni.

Uprava škole

PREZENTACIJA NAŠE ŠKOLE

Prezentacija

PRIJEM PRVAKA ŠKOLSKE 2020/2021 GODINE

Obaveštenje o prijemu prvaka

ORGANIZACIJA VASPITNO-OBRAZOVNOG RADA U ŠKOLSKOJ 2020/21. GODINI

Organizacija i realizacija vaspitno-obrazovnog rada u 2020/2021. godini

PRODUŽENI BORAVAK

Obaveštenje za roditelje

UPUTSTVO O MERAMA ZAŠTITE ZA UČENIKE I RODITELJE

Uputstvo o merama zaštite za učenike i roditelje

BIBLIOTEKA

Obaveznu lektiru, kao i ostale željene knjige možete naći na ovom mestu.

 

Film Covid19-prevencija i zaštita

 

Dragi posetioci, mi smo škola koja aktivnim pristupom, kritičkim mišljenjem i tolerantnim odnosima gradi modernu, efikasnu i zanimljivu školu po meri deteta, koja priprema za život. Dobrodošli na naše strane!

 

Pogledajte film o našoj školi.

 

Dobrodošli budući prvaci!

Szeretettel várjuk a jövendőbeli elsősöket!

Naša škola je u UNICEF-ovoj publikaciji "Prepoznaj, promoviši i proširi" predstavljena kao jedna od 10 najuspešnijih škola u Srbiji. Ovu publikaciju možete preuzeti ovde.

Da se naša škola istice po kvalitetu svog rada potvrdeno je 2014. godine u vidu prestižnog priznanja “Dr Ðorde Natoševic”, koje Autonomna pokrajina Vojvodina dodeljuje svake godine najuspešnijim obrazovno-vaspitnim ustanovama i prosvetnim radnicima u Vojvodini. Informacije o dodeli priznanja možete pogledati i na zvanicnoj stranici Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice klikom na sledeći link.

 

Kratka prezentacija iz života naše škole -

Rövid bemutató iskolánk életéből

 

YouTube
Korak po korak
Obrazovanje za sve
Blog button